Go AI Nuts (free tiers)

white robot toy holding black tablet

Ik ga helemaal nuts man ! Met ScaleNut ! Ik had in 2022 denk ik een licensie ScaleNut gekocht op AppSumo. Die was toen 60 dollar of zo, en ik wilde wel eens zien wat een AI Writer kan. Dus ik had een licentie ScaleNut gekocht. Maar ik deed er weinig mee. Ik kon er nog niet zoveel mee, destijds, en de content was ook nog niet zo bijzonder goed.

Deze week was ik weer wat bezig met mijn websites, en ik zat te kijken : ik heb content nodig. Maar ik was ScaleNut helemaal vergeten. Dus ik zat even naar alle AI Writers te kijken die in de etalage staan, maar er zat niks tussen dat ik denk ‘yes…’. En ik zocht even verder, en las een artikel: ‘de top 10 Free AI Writers’ (alle gangbare AI apps die een free tier hebben).

  1. Jasper – beste beeld/text combi
  2. Scalenut –beste voor SEO artikelen
  3. Rytr – beste free plan
  4. Writesonic – artikelen
  5. Simplified – voor workflow automation
  6. Paragraph AI – beste mobiele app
  7. CopyAI – voor verkoop en marketing

En wie staan er op #2 ? ScaleNut. Ik helemaal verrast : ‘verrek, die heb ik ook nog’.

Daar betaalde je toen LTD 60 dollar voor, LTD lifetime deal. Dat heb je met AppSumo, dat zijn startups die wat klantjes en liquiditeit zoeken, dan kun je goedkoop instappen. De een groeit door, de ander valt af. Daar gok je dan op. Deze draait wel lekker. Ze zijn ook duidelijk een jaar verder, het is allemaal gestroomlijnder, gelikter.

Ik zit gisteren even met ScaleNut te werken. Werkt allemaal vlekkeloos. Hun basic abonnement is 19 dollar per maand, dat is wat ik heb denk. Daar kan je 15 artikelen per maand mee fokken, met 5 keyword researches. Dat is zijn geld wel waard.

Dus ik was gisteravond wel even blij. Meteen wat artikeltjes gemaakt, van die lekkere AI babbel content… wat backlinkjes erop en kijken hoe ver je komt in Google.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top